Author Topic: Manşet Malatya - Haber Manşette Öne Çıkar  (Read 1104 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2630
    • View Profile
Manşet Malatya - Haber Manşette Öne Çıkar
« on: February 01, 2018, 07:57:57 PM »
Manşet Malatya - Haber Manşette Öne Çıkar...

Malatya Haberlerinin öne çıktığı, gündemin anlık takip edildiği, güncel, doğru, tarafsız, dinamik yapısıyla internet haberciliğinde Malatya için farklı bir dönemi başlattık…

Alışılmış ajans haberciliğinin dışında, herkesle aynı olanı değil sizin için özel haberleri derliyor ve gereksiz bilgi karmaşasına son veriyoruz.

Sadece siyaset değil yaşamın her alanından en güncel haberler; spor, sanat, eğitim teknoloji, sağlık, bilim, kültür, yerelden globale tüm gelişmeleri sizin için takip ediyor ve önem arz eden haberleri yayınlıyoruz.

Manşet Malatya, haber portalı olarak ülkemizin milli ve manevi tüm değerlerine sahip çıkıyor, bu uğurda siyaset üstü ve tamamen tarafsız haberlerimiz ile Türk Milletinin uygar medeniyetler seviyesindeki yeri için çalışıyoruz.

Yeni Malatyaspor haberleriyle birlikte, amatör spor haberlerine de Manşet Malatya'da yer veriyoruz.

Nöbetçi eczane ve namaz vakitleri bilgileri ile birlikte hava durumunu ve döviz kurlarını anlık takip ediyor, sizin için sürekli güncelliyoruz.

Başta Malatya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere, merkez ilçe belediyeleri Battalgazi ve Yeşilyurt ile birlikte, Akçadağ, Arapgir, Arguvan, Darende, Doğanşehir, Doğanyol, Hekimhan, Kale, Kuluncak, Pütürge ve Yazıhan ilçelerinden haberleri Manşet Malatya'da sizin için yayınlıyoruz.

Vizyona girecek filmler hakkında bilgiler, son çıkan kitaplar, sahnelenecek tiyatro gösterimlerini takip ediyor, kültür ve sanatla ilgili sürekli güncel bilgileri size sunuyoruz.

Sağlık alanında öncü hastanelerle görüşüyor, profesyonel kadrolarının sağlık sırlarını size sunuyoruz.

Malatya'da oda ve STK başkanları, muhtarlar, esnaflarla özel röportajlar yaparak merak ettiklerinize cevaplar buluyoruz.

Günlük ziyaretçi sayısıyla öne çıkan Manşet Malatya’da yerel firmalara çok uygun fiyatlarla reklam alternatifleri sunuyoruz.

Bilgisayardan, cep telefonundan ya da tabletten güvenilir ve doğru haberleri takip etmek için sizleri de Manşet Malatya’ya bekliyoruz.

www.mansetmalatya.com