Author Topic: Yeni İyi Geceler Mesajı  (Read 1323 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2648
    • View Profile
Yeni İyi Geceler Mesajı
« on: March 23, 2017, 09:20:16 PM »
Yeni İyi Geceler Mesajı



KÜSKÜNLÜKLERİ BİTİREN MESAJLAR



        Saçma sapan bir kavga ya da başka herhangi bir neden ile kırdığınız kişinin gönlünü almak için yapmanız gereken bir dünya yol bulabilirsiniz ancak hiçbir zaman sonuçtan emin olamazsınız. Tüm bu eylemleri gerçekleştirirken ayıracağınız zaman ya da para canınızı da sıkabilir üstelik. Gündelik telaş içerisinde yeterli fırsatı bulamayabilir, yeterli bütçe ayıramayabilirsiniz. Size düşen burada karamsarlığa kapılmadan kendinizi affettirecek yolu bulmaya çalışmak olmalıdır. Her insanın kayıtsız kalamadığı bir şey illaki vardır tezinden yola çıkacak olursak size uygun bir yol mutlaka olduğunu görürüz. Örneğin göndereceğiniz güzel iyi geceler mesajları  karşı tarafın inadını kıran bir gelişme olabilir.

       Gün içerisinde yaşanan yoğunluktan ötürü mesajlarınıza yanıt veremeyen kişi gece saatlerinde mesajınızı okumak için de cevap vermek için de müsait olacaktır. Mesajın hedefine ulaşmasının birinci şartı böylelikle yerine gelmiş olur. Diğer şartlara da değinecek olursak basit ve kısa cümlelerden uzak durmanızı öneririz. Duygularınızı ifade ederken kullanacağınız uzun iyi geceler mesajı karşı tarafa baştan savma bir mesaj olmadığı hissini uyandıracaktır. Emek vererek yazılan bir mesaj illa ki dikkatini çekecek ve bu hedefe ulaşmanızı bir tık daha kolay hale getirecektir. Yüreğinizde birikenleri sıkıcı bir dil kullanmadan, samimi sıcak kelimeler ile mesaja yansıtır iseniz bu karşı tarafa emin olun yansıtacaktır. Edebi sözler konusunda sıkıntı yalıyor olmanızın bir önemi yok zira burada asıl olan samimiyettir.

       Seven insanın hislerini ifade ederken zorlanması elbetteki normaldir ancak bozulan aranın düzelmesi için de bir takım girişimlere ihtiyaç duyulma durumu vardır. Sizin yazacağınız romantik iyi geceler mesajları karşı tarafta illki bir karşılık görecektir. En azından bir teşekkür mesajını almanızın garanti olduğu bu mesajları ertelemeden atmanızı öneririz.