Author Topic: En iyi Web hosting nereden alınır?  (Read 1390 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2648
    • View Profile
En iyi Web hosting nereden alınır?
« on: July 26, 2016, 05:45:12 PM »
En iyi Web hosting nereden alınır?

En kaliteli Web hosting çözümü, tabiki Serneta.com isimli internet adresi üzerinden alınır. Siz de eğer site kurmayı planlıyorsanız, hem Alan adı ihtiyacınızı hem de hosting ihtiyacınızı Serneta.com sitesi vasıtasıyla karşılayabilirsiniz.
 
Müşterilerine hızlı web hosting planları sunan Serneta sayesinde, internet siteleriniz en hızlı şekilde açılacak. Sitelerinizin yavaş olmasını arzu etmiyorsanız, sık sık kesintiye uğrayan yani uptime oranı düşük bir sitenizin olmamasını isterseniz, siz de Serneta.com ile çalışmalısınız. Zira Serneta firmasının hosting çözümleri son derece hızlıdır ve uptime oranı neredeyse % 100’e yakındır. Bu bağlamda Web hosting alırken, Serneta internet hizmetleri gibi kaliteli firmalarla çalışınız ki, sitelerinize girenler yavaşlıktan ötürü hemen geri çıkmasınlar. Hızlı bir siteye sahip olmak gerçekten önemlidir. Eğer siteniz için hedefleriniz büyükse, sayfalarınızın yavaş açılması, asla ve asla tahammül edilemez. Siz kendinizi düşünün. Yavaş açılan bir haber sitesinden haber okur muydunuz? Ya da canınız internetten dizi seyretmek istedi. Ve kendinize harika bir dizi sitesi buldunuz. Fakat sitedeki dizi bölümleri o kadar yavaş açılıyor ki, bu durumda ne yapardınız? Pek çoğunuz siteden çıkıp giderdi. İşte bu nedenle, hızlı sitelere sahip olmak çok büyük önem arz etmektedir. Siteniz için gelir elde ediyorsanız, sitenizi kurarken büyük hedefler koydu iseniz, Serneta internet hizmetleri gibi başarısını ispatlamış hosting firmalarından Web hosting satın almalısınız.

Serneta internet hizmetlerinden Web hosting aldıktan sonra kendinize bir de Alan adı satın alabilirsiniz. Biliyorsunuz ki, bir internet sitesinin kurulması için iki unsura ihtiyaç vardır. Bu unsurlar: Alan adı ve hosting şeklinde sıralanabilir. Alan adı dediğimiz unsur, sitenizin internetteki evidir. Hosting dediğimiz unsuru ise arsaya benzetebiliriz. Kendimize bir villa yaptıracak isek hem arsa hem de eve ihtiyacımız olacaktır. Bu bağlamda, kendisine site açmayı planlayanlar, Serneta.com adresinden Alan adı ve hosting satın alabilir. Sitedeki Alan adı fiyatları oldukça caziptir. Herkes, dilediği uzantıdan Alan adını Serneta üzerinden en kolay ve en hızlı şekilde satın alabilir. Keyifli alışverişler dileriz.