Author Topic: Kraft Engelli Pusetleri  (Read 765 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2630
    • View Profile
Kraft Engelli Pusetleri
« on: July 13, 2020, 11:19:05 AM »
Kraft Engelli Pusetleri

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) verilerine göre Türkiye’de 6-7 milyon arasında engelli bireylerin olduğu tespit edilmiştir. Doğuştan engelli doğan bebeklerin oranı ise yaklaşık %75 oluşturdukları hesaplanmıştır. Hepimiz sağlıklı çocuklar isteriz fakat bebekler oluşurken ellimizde olmayan önleyebileceğimiz veya bazen önleyemeyeceğimiz problemler ile doğabilir. Doğuştan sakatlık bebeğin oluşumu esnasında, yapılanmasından başlayarak daha sonra belki bizlerin yediğimiz, içtiğimiz, bulunduğumuz ortamlardan kullandıklarıma bağlı olarak bebeklerde yapısal, fiziksel veya nörolojik gelişiminde problem olmasıdır. En sık bilinenlerde; nörolojik sistem problemleri, omurganın kapanmaması, beyin yapısında bazı sıkıntılar ve daha nice adı verilen hastalıklar. Bu hastalıklar ile başa çıkabilmek adına aile ve uzmanlar ekip olarak çalışmalıdır.

Uzmanlar ile aile ortak bir çalışmaya vardıklarında daha ilk başta önerilen ilk cümle ise bebeğin, çocuğun, bireyin düzgün bir pozisyon almasıdır. Bu doğru pozisyonu alabilmek için fizyoterapi, ergoterapi gibi uzmanlar tarafından destek alınır ama bu yeterli değildir. Günlük yaşam biçimini eve taşımak ve doğru egzersizlerin yapılabilmesi için en temel ihtiyaçlar, engelli puseti, bebek puseti gibi malzemeler ihtiyaç vardır. Bu temel ihtiyaçları karşılayabilmek fizyoterapi uzmanlarının önerdiği, verdiği ölçüle doğrultusunda seçim yapılması gerekir. Tamda burada Tekerlekli Sandalyeci devreye girmektedir. Mağazamızda bulundurduğumuz çeşitli; engelli çocuk puseti, engelli bebek puseti ve çok tercih edilen Kraft engelli pusetleri bulundurmaktayız. İlk adım olarak engelli pusetini doğru seçmek tüm gelişim süreci için çok önemlidir. Engeller ne olursa olsun doğru pozisyonu Tekerlekli Sandalyecide bulacağınızdan şüphemiz yoktur. Tüm tecrübelerimizi ortaya koymaya hazır olan ekibimiz her konuda yardımcı olmayı ve kişileri mağazamızdan güler yüzle evlerine uğurlamak için çalışırız. Uzmanların tavsiyeleri doğrultusunda her yıl ortak çalışarak gereken malzemeleri mağazamıza getirtiriz.

Bebek puset ürünlerinin çeşitli olmasının yanı sıra Tekerlekli Sandalyeci olarak doğru engelli pusetini seçmek için tüm imkanlarımızı sunarız. Bütçelere göre uygun fiyatlı olan engelli çocuk puseti sunduğumuz gibi çocuğun büyüme gelişimine göre ayarlanabilir olmasına dikkat ederek en iyisini sunmayı hedeflemekteyiz. Sadece bununla kalmaz doğru tercih yapmanız için hepsinin karşılaştırmasını yaparak mantıklı seçim yapmanı için yardımcı oluruz.

Tekerleklisandalyeci.com