Author Topic: Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı - Prof. Dr. Kemal Uğurlu  (Read 1104 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2629
    • View Profile
Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı - Prof. Dr. Kemal Uğurlu
« on: October 29, 2018, 09:53:09 PM »
Web Site İsmi : Kemalugurlu.com

Site Başlığı : Plastik ve Estetik Cerrahi Uzmanı - Prof. Dr. Kemal Uğurlu

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Haziran 2006

Site Tanıtımı : Kemalugurlu.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoş geldiniz. Site aracılığı ile çene cerrahisi uzmanı olan Prof. Dr. Kemal Uğurlu'yu çok yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Prof. Dr. Kemal Uğurlu'nun özgeçmişi, ameliyat videoları ve çok daha fazlası sitede ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Çene cerrahı Prof. Dr. Kemal Uğurlu, gerçekleştirmiş olduğu estetik ameliyatlar ile adından sıkça söz ettirmektedir. Gerek çene estetiği, gerek burun estetiği, gerek kulak estetiği, gerekse de meme estetiği üzerine profesör Uğurlu'dan destek alabilirsiniz.

Alt çene ameliyatı yaptırmanız gerekiyor ise, bu hususta profesör Uğurlu'ya başvuruda bulunmanızı tavsiye ederiz. Kemalugurlu.com isimli internet adresi üzerinde, çok sayıda farklı ameliyat ile ilgili değerli bilgiler ziyaretçileri bekliyor olacak. Sitede videolar eşliğinde, estetik ameliyatlar üzerine bilgi verilmektedir.

Dolgular ve botoks üzerine yine merak ettiğiniz soruların yanıtları, kemalugurlu.com platformunda yer almıştır. Prof. Dr. Kemal UĞURLU ve deneyimli ekibi ile irtibata geçmek için, siz de hemen bu siteyi ziyaret ediniz. Herkese sağlık dolu günler dileriz.