Author Topic: Hamilelik Haftası Hesaplama Sitesi  (Read 1646 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2647
    • View Profile
Hamilelik Haftası Hesaplama Sitesi
« on: January 07, 2016, 02:00:19 PM »
Site Adı : Gebelikhaftasihesaplama.net

Site Konusu : Hamilelik Haftası Hesaplama Sitesi

Site Açılış Tarihi : Ocak 2015

Site Tanıtım Mesajı : Bugün anne adayları için çok yararlı bir site paylaşımında bulunmak istiyorum. Sitenin adı, Gebelikhaftasihesaplama.net şeklindedir. Ve site vasıtasıyla, konu başlığımızdan da görebileceğiniz üzere, hamilelik haftası hesaplama fırsatı elde edilebilmektedir.

Bebeğinizin hangi tarihte doğacağını merak mi ediyorsunuz? Hemen gebelikhaftasihesaplama.net isimli web adresine bağlanın. Ve bu sualinizin cevabını tek tuşla öğrenin.

Site üzerinden Hamilelik hesaplama işlemi yapmak son derece basittir. Bu işlemin yapılması için, sizden en son adetinizin başladığı tarih istenecektir. İlgili tarihi sisteme girdiğiniz anda, kaç haftalık hamile olduğunuzu ve tahmini doğum tarihinizi sistem size gösterir.

Bebeğinizin doğacağı tarih, elbette yanılma payı olmaksızın bilinemez. Fakat sistemin size belirteceği tarihten en fazla 15 gün kayma olacaktır. Ayrıca doktorunuzun yapacağı ultrason ölçümü, size tarih konusunda net bilgiler verir.

Anne adayları, bebeklerinin doğması muhtemel tarihi online olarak görmek isterler ise, gebelikhaftasihesaplama.net sitesine giriş yapabilir. Tüm değerli annelere sağlıklı bir hamilelik süreci diliyoruz.