Author Topic: Uygulama indirme, 5 yıldız verme ve yorum yazma hizmeti - indirkazan.net  (Read 1189 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2629
    • View Profile
Web Sitenin ismi : https://indirkazan.net

Site ile ilgili Başlık : Uygulama indirme, 5 yıldız verme ve yorum yazma hizmeti - indirkazan.net

Sitenin Yayın hayatına başlamış olduğu tarih : 2016 Kasım

Site hakkında Tanıtım mesajı : Uygulamalarınızın bolca sayıda kişi tarafından indirilmesini mi istiyorsunuz? Tamamen organik uygulama indirmeleri, indirkazan.net sayesinde kolayca satın alınabilir.

Sitenin 42.000 kişiden fazla üyesi bulunmaktadır. Bu üyeler, uygulamalarınızı indirebilir, uygulamalarınıza yorum yazabilir ve 5 yıldız verebilir. Az önce de belirtmiş olduğumuz gibi, indirmeler organik olacaktır zira üyeler asla bot değildir, tamamen gerçek kişilerdir.

Gerek 5 yıldız verme hizmetiyle, gerek yorum yazma hizmetiyle, gerek uygulama indirme hizmeti ve uygulamayı kullandırma hizmetiyle ön plana çıkan indirkazan.net adresine tüm uygulama sahiplerini davet ederiz.

İnternetten para kazanmak isteyenler de yine bu siteden yararlanabilir. Siteye kayıt olarak uygulama indirmeye başlayanlar, anında para kazanma şansı elde edebilecektir.

Özetlemek gerekir ise; google play 5 yildiz yorum hizmeti, uygulama indirme hizmeti, uygulamalara yorumlar yazma hizmeti ile çok daha fazlası için siz de indirkazan.net tercihinde bulununuz.