Author Topic: Birbirinden kaliteli kişisel bloglar  (Read 1269 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2637
    • View Profile
Birbirinden kaliteli kişisel bloglar
« on: June 07, 2017, 08:43:14 PM »
Birbirinden kaliteli kişisel bloglar

Herkese merhabalar. Bugün sizlere tam 4 adet kişisel blog sitesi tanıtacağım. Bu blogların her biri, konu başlığımızda da belirtmiş olduğumuz gibi birbirinden kalitelidir. Her blogda harika zaman geçireceğinize inanıyoruz. Tanıtacağım ilk blogun ismi, https://erhanyildiz.com.tr şeklindedir. Erhan Yıldız'ın kişisel blogunda siyasetten teknolojiye, oyunlardan sinema dünyasına kadar her konuya dair özgun paylaşımlara rastlanabilir.

Web: Erhanyildiz.com.tr


Sizlere tanıtacağım bir diğer kişisel blog sitesi ise https://beratyildiz.com.tr adresidir. Bu site, Berat Yıldız'ın hazırladığı son derece başarılı bir kişisel blog sitesidir. Sitede özellikle teknoloji üzerine birbirinden değerli paylaşımlar bir arada bulunmaktadır. Sinema dünyasında öne çıkan gelişmeler, oyunlar hakkında inceleme yazıları ve fazlası site içerisinde ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Blog ismi: Beratyildiz.com.tr


İhsan Araz'ın kişisel blog sitesini de ben büyük bir beğeni ile takip etmekteyim. Bu sitede cep telefonları, bilgisayar donanımları ve teknoloji üzerine çok çarpıcı makaleler ziyaretçilere takdim edilmiştir. https://ihsanaraz.com.tr adı altında faaliyet gösteren site, son derece yüksek bir ziyaretçi kitlesine sahiptir. Sitenin ön plana çıkan en önemli özelliği, içerisindeki paylaşımların tamamen özgun olmasıdır. Sitedeki paylaşımları başka hiçbir yerde bulamayacaksınız.

Site: ihsanaraz.com.tr


Sizlere bugün son olarak Ahmed Araz'ın kişisel blog sitesini tanıtmayı planlıyorum. https://ahmedaraz.com.tr isimli site üzerinde kitap, teknoloji, oyun ve sinema üzerine paylaşımlar sizleri beklemektedir. Sitede çeşit çeşit kitap incelemeleri kendine yer bulmuştur. Başarılı kitapları tanımak isterseniz, bu siteye bağlanmanızı öneriyorum. Sitede sağlık üzerine de bazı faydalı yazılar yer almıştır. Benim bugüne kadar gördüğüm en başarılı dört kişisel blog sitesi bu şekildeydi. Siz de bu siteleri beğenirseniz dostlarınızla paylaşmayı unutmayınız.

Site adı: Ahmedaraz.com.tr
« Last Edit: June 07, 2017, 11:02:21 PM by admin »