Author Topic: Market katalogları, güncel kampanyalar ve fazlası için - Aktuelurunkampanya.com  (Read 1240 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2648
    • View Profile
Web Site İsmi : Aktuelurunkampanya.com

Site Başlığı : Market katalogları, güncel kampanyalar ve fazlası için - Aktuelurunkampanya.com

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Aralık 2015

Site Tanıtımı : Aktuelurunkampanya.com adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile; A101, Bim, Şok, Migros, Kipa ve daha pek çok marketin ürün kataloglarını inceleyebilirsiniz. Bu marketlerin düzenlemiş olduğu birçok kampanya da bu site üzerinde duyurulmaktadır. Aktuelurunkampanya.com sayesinde, ihtiyaçlarınızı en makul fiyatlarla satın alma şansı yakalayabileceksiniz. Sitedeki market kampanyalarını düzenli aralıklarla takip edenler, ceplerini koruyabilecektir.

Sitenin A101 Aktüel sayfası içerisinde, A101 marketlerindeki ürünlerin güncel fiyatlarını görme şansınız olabilir. A101, hepimizin bildiği gibi, cazip fiyatlarıyla dikkat çeken bir markettir. Bu marketlerde, zaman zaman oldukça cazip kampanyalar da düzenleniyor. Böylece zaten ucuz olan ürünleri, oldukça makul fiyatlarla alma şansımız doğacaktır.

Şok Aktüel linkine tıklayanlar ise, Şok marketlerin ürün kataloglarını keyifle inceleyebilir. Sitede sürekli olarak yeni Şok katalogları ziyaretçilerle paylaşılıyor. Şok marketlerde herhangi bir kampanya düzenlenir ise, bu site sayesinde haberdar olabileceksiniz.

Tıpkı A101 marketleri gibi, ekonomik fiyatlarıyla dikkat çeken bir diğer market hiç şüphesiz BİM'dir. Bim üzerinden alışveriş yapanlar, Bim Aktüel sayfasına mutlaka giriş yapmalıdır. Bu sayfada, Bim kampanyalarını görme şansı bulabileceksiniz.

Sadece marketlerin değil; akaryakıt istasyonlarının, beyaz eşya firmalarının, teknoloji mağazalarının ve bankaların düzenlediği kampanyalar da bu sitede duyurulmaktadır. Site ziyaretçileri aynı zamanda en cazip uçak bileti kampanyalarını burada görme şansı yakalayabilir.