Author Topic: Mersin Firmaları, Mersin Haberleri ve fazlası Mersinrehber.com adresinde!  (Read 1392 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2645
    • View Profile
Web Site İsmi : Mersinrehber.com

Site Başlığı : Mersin Firmaları, Mersin Haberleri ve fazlası Mersinrehber.com adresinde!

Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Haziran 2011

Site Tanıtımı : Mersinrehber.com adı altında faaliyetlerini başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile Mersin’i çok yakından tanıma fırsatı bulabileceksiniz. Mersin’de hizmet sunan firmaları öğrenmek, Mersin gündeminde öne çıkan haber ve gelişmeleri okumak için bu siteye mutlaka ziyarette bulununuz.

Mersin için iyi bir firma rehberi sitesi arıyorsanız, size bu konuda Mersinrehber.com adresini şiddetle tavsiye ediyorum. Sitede Mersin’in tüm ilçelerinde faaliyet gösteren firmalar, ziyaretçilerle paylaşılmıştır.

Mersin’deki alışveriş merkezleri, ayakkabıcılar, avukatlar, çiçekçiler, diş hekimleri, düğün salonları, emlakçılar, hastaneler, halı sahalar, mobilyacılar, okullar, oteller, taksi durakları, veterinerler ve çok daha fazlası sitede tanıtılmaktadır.

Mersin reklam sitesi olan mersinrehber.com sayesinde, Mersin’in birbirinden güzel mekanlarına ait fotoğraf ve videolara da gözatabileceksiniz. Mersin’e turistik bir seyahat yapmak isteyenler, seyahatleri öncesinde bu video ve fotoğrafları mutlaka incelemelidir.

Mersin’de hizmet sunan herhangi bir işletmeniz var ise, site yetkilileri ile irtibata geçerek, reklamlarınızın yayınlanmasını sağlayabileceksiniz.

Tüm Mersinlileri ve Mersin’i daha iyi bir şekilde tanımak isteyen herkesi, mersinrehber.com adresine davet ediyoruz.