Author Topic: En iyi Makyaj malzemeleri ve Cilt bakım ürünleri Guzelligim.com adresinde  (Read 1349 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2649
    • View Profile
Site Adı : Guzelligim.com

Site Konusu : En iyi Makyaj malzemeleri ve Cilt bakım ürünleri Guzelligim.com adresinde

Site Açılış Tarihi : Kasım 2012

Site Tanıtım Mesajı : Guzelligim.com adı altında yayın hayatını büyük bir başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. Site aracılığı ile, aklınıza gelebilecek her türlü makyaj malzemesini ve cilt bakım ürününü kolayca satın alabileceksiniz.

Güzellik Salonu işletiyorsanız, guzelligim.com isimli internet sitesine mutlaka uğramalısınız. Sitede güzellik salonunuz için birbirinden kıymetli ürünler bir arada yer almıştır.

Güzellik Salon Malzemeleri satış sitesi olarak da nitelendirilebilecek bu sitede; kalıcı makyaj ürünlerinden tutun protez tırnaklara, dövme silme cihazı ve masaj makinası gibi cihazlardan kozmetik malzemelerine kadar pek çok ürün sizleri bekliyor.

Sitede satışa sunulan ürünler ile ilgili aklınıza takılan hususlar olması halinde, 0212 274 7077 numaralı telefonu hemen arayabilirsiniz.

Güzelliğim Beauty Store ismiyle uzunca bir süredir Medikal Satış hizmeti sunan firma, müşterilerine birinci sınıf kalitede ürünleri en cazip fiyatlarla sunar. Site vasıtasıyla vereceğiniz siparişler, en hızlı şekilde adresinize kargo yoluyla gönderilir. Türkiye’nin her neresinde olursanız olun, arzu ettiğiniz malzemenin siparişini tek tuşla iletebileceksiniz. Herkese şimdiden keyif dolu alışverişler diliyoruz.

Çevrenizde güzellik salonu işleten ya da makyaj malzemelerine ilgisi olan dostlarınız varsa, onlara bu siteyi önermeyi unutmayınız. Sevgilerimizle