Author Topic: Sevgiliye 1. yıl mesajları  (Read 1261 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2630
    • View Profile
Sevgiliye 1. yıl mesajları
« on: January 24, 2017, 09:14:29 PM »
Sevgiliye 1. yıl mesajları


Ferhat’ın aşkı için dağları deldiğini ya da Mecnun’un sevgilisi için çölleri aştığını mutlaka duymuşsunuzdur. Ya da Shakespeare’in ölümsüz eserlerinden Romeo ve Juliet’in aşkını ya bir yerlerde okumuş ya da sinema tiyatro ile bir yerlerde izlemişsinizdir. Tüm bu aşkların ortak özelliği ve bizlere hatırlattığı en temel şey sevginin sevgilinin sevgisine ulaşmak için büyük gayretler gösterilmesi ve gerektiğinde üstün insani özellikler sergilemesi gerektiğini bize hatırlatmasıdır.

Peki ya günümüzde sevgiliniz için ona aşkınızı göstermek için dağları delmek zorunda kalsanız ne yapardınız. Mutlaka o dağları delmek için elinize hemen bir kazma ve kürek alırdınız. Fakat günümüzde bu sevgiliye ulaşmak için pek de geçerli bir yol olmayabilir. Günümüzde artık sevgiliye ulaşmak gibi bir sorun kalmadı çünkü sevgilimiz her zaman yanımızda. Burada yanımızda derken elbette sürekli kol kola el ele olduğunuz anlamı kastedilmiyor. Ancak teknoloji internet ve sosyal platformlar ve whatsapp facebook gibi mesajlaşma uygulamaları sayesinde sürekli yanınızda olmasına yardımcı olmasıdır.

Burada, sevgililer için artık mesafelerin aşılması söz konusu olmaktan çıktı ancak yeni bir yöntem olarak onların kalbine ulaşmak daha fazla önem kazandı. Sevgiliye güzel sözler söylemek için ona güzel sözler bulmalı ve her özel durum için misal sevgiliye Cuma mesajları göndermek için hemen elinizin altında hazır bir site bulunmalı. İşte bu ihtiyacınıza yönelik olarak her önemli anda sevgiliye 1. yıl mesajları göndermeniz gerektiğinde de siteden kolaylıkla ipucu alabilirsiniz.

Sevgiliye birbirinden güzel ve sevgiliye uzun mesajlar göndermenin en pratik yolu siteden hemen ihtiyacınızı karşılayacak bir mesaj göndermek olacaktır. Buradaki hazır sözler sayesinde hem sevgilinizin beğeneceği mesajları bulacak hem de bunu kolay bir şekilde halledebileceksiniz. Sevgilinizi her zaman sevindirmeyi unutmayın.