Author Topic: İstinye Üniversitesi  (Read 1301 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2647
    • View Profile
İstinye Üniversitesi
« on: July 07, 2016, 08:28:11 PM »
İstinye Üniversitesi



Akademik dünyada yeni bir ışık olan İstinye Üniversitesi, kuruluşunun ilk yılında Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile önce sağlık alanında eğitime başlayacak; yakın gelecekte ise fen-edebiyat, diş hekimliği, eczacılık, mühendislik, iktisadi ve idari bilimler ve mimarlık fakülteleriyle eğitim hayatını sürdürecektir.

“Tercihini Yap, Yaşatmayı Seç” mottosu üniversitenin misyonunu özetlediği gibi İstinye Üniversitesi’ni tercih edecek öğrencilerin de vizyonunu özetlemektedir. Uluslararası standartlarda akademik eğitim ve sağlık eğitiminde ileri teknoloji sunan İstinye Üniversitesi’nin en önemli avantajlarından biri de güçlü bir akademik kadroya sahip olmasıdır.

İstinye Üniversitesi, eğitime başladığı ilk yılda, tüm öğrencilerine belirli oranlarda burs imkânı sağlıyor. Ayrıca öğrenim hayatı boyunca her yıl belli ortalamanın üzerinde not alan öğrencilere başarı bursu verilmektedir. Bunlar dışında İstinye Üniversitesi’ni tercih edecek öğrencilere; peşin ödeme indirimi, tercih bursu, kardeş bursu, şehit ve gazi çocukları bursu, yemek bursu, derece bursu, proje bursu gibi burslar da verilmektedir.

Bütün bunlara ek olarak İstinye Üniversitesi’ni tercih edecek öğrencilere MLPCare Group bünyesinde staj, yarı veya tam zamanlı iş imkânları sunulmaktadır.

Burslar, tercih avantajları ve diğer imkânlar hakkında detaylı bilgi almak isterseniz üniversitenin web sitesini inceleyebilir, 12 Temmuz – 2 Ağustos arasındaki İstinye Üniversitesi Topkapı Sağlık Kampüsü’ndeki Tanıtım Günleri’ni ziyaret edebilir veya merak ettiklerinizi e-posta aracılığıyla tercih danışmanlarına sorabilirsiniz.

http://istinye.edu.tr