Author Topic: İstanbul koltuk yıkama hizmeti - Koltukyikama.mobi  (Read 1715 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2630
    • View Profile
İstanbul koltuk yıkama hizmeti - Koltukyikama.mobi
« on: April 28, 2016, 07:32:51 PM »
Web site adı : www.koltukyikama.mobi

Sitenin başlığı : İstanbul koltuk yıkama hizmeti - Koltukyikama.mobi

Sitenin kayıt edildiği ay ve yıl : Nisan 2016

Site ile ilgili açıklamalar : Koltukyikama.mobi adı altında yayın hayatını başarıyla sürdüren internet sitesine hoşgeldiniz. İstanbul il sınırları içerisinde koltuk yıkama hizmeti almayı planlıyorsanız, hemen bu internet adresine bağlanarak, hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Son derece uygun fiyatlarla, kaliteli bir koltuk temizleme hizmeti almak isteyenler, bundan sonra koltukyikama.mobi adresi vasıtasıyla, ihtiyaçlarını karşılayabilir.

İstanbul koltuk yıkama hizmetini, yirmi seneyi aşkın süredir müşterilerine sunmakta olan firma, sektöründe her geçen gün daha da büyümeye devam etmektedir. Siz de koltuklarınızı en güzel şekilde temizlettirmek için, bu siteye bağlanarak, firma hakkında bilgi toplayabilirsiniz.

Koltuk yıkama hizmeti almayı planlayanlar, 0542 809 54 56 numaralı telefonu arayarak hizmet taleplerini dile getirebilecektir.

Hizmet taleplerinizi dile getirmeden evvel, arzu ederseniz koltukyikama.mobi adlı internet sitesi üzerinden, firmanın hizmetleri ile alakalı önemli bilgilere de ulaşabilirsiniz.

İstanbul'da koltuklarını en hijyenik şekilde yıkatmak isteyen herkesi bu siteye davet ediyoruz.