Author Topic: Adapazarı Satılık Daire  (Read 1476 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2639
    • View Profile
Adapazarı Satılık Daire
« on: April 26, 2016, 04:10:18 PM »
Adapazarı Satılık Daire

Sakarya denildiğinde ilk aklımıza gelen ilçelerden bir tanesi de Adapazarı’dır. Sakarya’nın en çok bilinen şehri olarak tanımlayabileceğimiz Adapazarı birçok güzelliği ve özelliği de içinde barındırmaktadır. Siz de bu güzellik ve özelliklerden her gün istifade etmek istiyorsanız; Adapazarı’ndan bir daire alabilirsiniz. Adapazarı Satılık Daire arayışına girerek iyi bir araştırma sonucunda isteklerinize uygun bir ev bulabilirsiniz.

Adapazarı’nın en meşhur seyahat edilecek yerlerinden bir tanesi Deprem Müzesidir. Yapımına 2000 yılında başlanan müzenin açılışı, 4 yıl sonra oldu. Müzenin açılış sebebi ve müzenin anlamı; 1967 ve 1999 yılları arasında Sakarya da meydana gelen depremlerdir. Sakarya depremlerini yaşamış hatta Sakarya depremlerinde kayıp vermiş kişiler de şüphesiz ki; bu müzenin anlamı da büyüktür. Deprem sonrası fotoğraflar ve depreme ait birçok kalıntılar bu müzede sergilenmektedir.

Adapazarı’nın bir başka meşhuru ise evleridir. Adapazarı evleri Safranbolu evleriyle neredeyse birebir aynıdır. Ve aslı her ne kadar Safranbolu evleri olsa da; Safranbolu evlerini gidip görmeye vakti olmayan Sakarya insanı; Adapazarı evleriyle bu tadı almaktadır.

Sakarya Emlak Videoları: https://www.youtube.com/channel/UC9QoWjVRP4T_fY7jE5f6vRA/

Sakarya Emlak İlanları: SakaryaEmlak.GEN.TR