Author Topic: İkinci El Mobilya Alan Yer  (Read 1005 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2629
    • View Profile
İkinci El Mobilya Alan Yer
« on: October 12, 2020, 06:05:47 PM »
İkinci El Mobilya Alan Yer

İkinci el mobilya alan yer olarak bilinen firmamıza mobilyalarınızı antika ya da modern model olması fark etmeksizin verebilirsiniz. Mobilya dışında diğer ikinci el eşya ve ürünlerinizi de almaktayız. Çalışır durumda 2. El beyaz eşya, spot ürünleri, değerli görülen antikalar, 2. el yatak odası, salon, mutfak gibi oda takımları için de alım yapmaktayız.

Biz müşterilerimize ortak gözüyle bakan bir firmayız. Bu hususta da müşteri memnuniyeti sağlayabilmek ve müşterilerimizin bize karşı duyduğu güveni beslemek en önemli amaçlarımızdandır. İşte tam da bu amaç için alanında uzman kişiler ile oluşturulmuş ekibimiz ile birlikte gün içerisindeki hemen hemen her saat diliminde çalışıyoruz. Çünkü müşterilerimize olabildiğince hızlı bir şekilde geri dönüş sağlayabilmek bizim için oldukça önemlidir.


Nasıl Çalışıyoruz?

Öncelikle müşterilerimizin bize web sitemizden fotoğraf yoluyla gönderdiği ya da işletmemizi ziyaret ederek gösterdiği 2. El eşyalarına hak ettiği değerde bir teklif sunuyoruz. Ankara İkinci El Eşya konusundaTeklifi hazırlamakta görevli arkadaşlarımız profesyonelce ve titiz çalışıyorlar. Fiyatı müşterilerimiz de onaylarsa nakit ödeme yapıyoruz. Böylece hem siz maddi bir kazanç elde ediyorsunuz hem de eşyalarınızı evlerde çürümeye bırakmaktan kurtulmuş oluyorsunuz.


Bizimle Nasıl İletişim Kurmalısınız?

Yaşadığı konum ya da sürdürdüğü yoğun hayat nedeniyle, siz değerli müşterilerimiz bazen işletmemize gelemiyorsunuz. İşte bu durumda Web sitemizi ziyaret ederek hem yaptığımız işleri görebilir hem de farklı iletişim bilgilerimize erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca web sitemiz aracılığıyla bize gönderdiğiniz 2. el eşya fotoğraflarınızı değerlendirerek size teklif sunabiliyoruz. İkinci el mobilya alan yer olarak bize ulaşmak isterseniz https://ankara-ikinciel-esya.net/ bağlantısını kullanabilirsiniz.



Hakan Spot


İkinci El Eşyalarınız Değerinden Alınır.


Mobil: 0535 891 73 81


Adres : Demetevler 3.Cd. 418 Sk. No:35/B Demetevler / ANKARA
Web: https://ankara-ikinciel-esya.net/bize-ulasin