Author Topic: Anket Doldurarak Para Kazanmak Mümkün Mü?  (Read 1161 times)

admin

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2629
    • View Profile
Anket Doldurarak Para Kazanmak Mümkün Mü?
« on: September 28, 2018, 06:59:25 PM »


Anket Doldurarak Para Kazanmak Mümkün Mü?

Çoğu öğrenci ya da ev hanımı olsa da evde iş imkânları araştıran hemen her yaştan ve her kesimden insan var. İşte bu yazımızda onlara yönelik yeni bir uygulamadan bahsedeceğiz. Belki çoğu yerde reklamlarda ya da bir arkadaşınızdan duymuşsunuzdur. Anket doldurarak para kazanmaya dair söylentiler var. Aslında bu doğru bir mantık. Şöyle ki tüm dünya çapında farklı şirketler aracılığıyla sürekli anketler yapılır. Dünyada bunu yapan ve sadece anket doldurarak bir şeyler kazanan sayısız insan da var.


Anket Doldurmak Nasıl ve Neden Kazandırır?

Anket doldurarak bir şeyler kazanmanızın temelinde şirketlerin araştırma ve diğer faaliyetleri yatar. Her ne kadar ülkemizde henüz gelişmemiş olsa da dünyada bu çok yaygın bir sistemdir. Özellikle uluslararası şirketler ar-ge çalışmaları ya da pazar araştırmaları için bu tarz anket firmalarıyla çalışırlar. Karşılığında da size bir miktar para ya da diğer hediyelerden verirler. Yani iki taraf için de kazan-kazan formülü diyebiliriz. Hem evde iş imkânları arayanlar hem de firmalar kazanıyor.


Bu Şirketler Güvenilir Mi?

Anket doldurarak para kazanmak isteyenlerin, evde iş imkânları araştıranların akıllarına takılan ilk soru ise bu şirketlerin ne kadar güvenilir olduklarıdır. Bunun için sizlere birkaç öneri ve bilgi sunuyoruz.
  • Uluslararası anket firmaları ödemeyi “paypal” denilen bir sistem üzerinden yapıyorlar. Ancak bu sistem ülkemizde kapalı olduğu için ödeme alamazsınız. Bunun yerine ödemeyi ülkemizde geçerli olan “Troy” sistemiyle ödeme yapan ya da doğrudan İBAN numarasına ödeme yapan firmalarla çalışabilirsiniz.
  • Her ne kadar firmalar garanti verse de çoğu yorumlarda ödemenin yapılmadığını ne yazık ki görebiliyorsunuz.
  • Bazı firmalar da para yerinde doğrudan hediye gönderebiliyorlar. Bu sistem daha güvenli. Çünkü gönderilen hediyeler genelde indirim kuponu ya da hediye çeki şeklinde oluyor. Bu da hem firmaya hem de müşteriye indirim olarak yansıdığı için iki tarafın da işine gelebiliyor.

İşte bu şekilde çalışan bazı firmalar var. Özellikle mobil uygulama ile her an ankete katılıp yolda ya da otobüste anket doldurarak puan biriktirip o puanlarla hediye çekleri, indirim kuponları ya da firmaların hediyelerini kazanabiliyorsunuz. ‘’Monket’’ adlı bir uygulamayı indirip ya da internetten kayıt olup bu şekilde kazanmaya başlayabilirsiniz.


Web adresi: https://monket.com.tr

Android play store linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=tr.com.monket.monket

App store linki: https://itunes.apple.com/tr/app/monket/id1351373901?l=tr&mt=8