Sac Bas Dunyasi Forumlari - Sac Bakim Forumu

Site Tanıtım Bölümü => Web Site Tanıtımları => Topic started by: admin on April 20, 2020, 01:48:45 PM

Title: Uzaktan Eğitim Sistemi Yazılımı
Post by: admin on April 20, 2020, 01:48:45 PM
Uzaktan Eğitim Sistemi Yazılımı

Uzaktan Eğitim Sistemi Yazılımı (https://www.e-uzaktan.com/) ile aynı anda birden fazla canlı yayın başlatabilirsiniz. Böylece aynı anda birden fazla der için canlı yayın yapabilirsiniz. Bu sistemle aynı anda birden fazla katılımcıya canlı yayın yapıp öğrenciler için sanal bir sınıf ortamı oluşturabilirsiniz.  Canlı yayında öğrenciler için hazırlanan soru cevap modülü ile öğrenciler sorularını canlı olarak sorabilir. Böylece etkileşim artarak öğrenciler gerçek bir ders ortamındaymış gibi aklına takılan soruların cevabını anlık olarak öğrenebilir, yanlış öğrenmeler anında düzeltilebilir.

Uzaktan eğitim sistemi yazılımı sınırsız band genişliği sağlayarak video player ile hızlı bir şekilde takılmadan eşsiz yayın deneyimi yaşatır. Sponsorlu yayınlar ile reklamsız bir şekilde ders kayıtları canlı yayın konforunda videoları izleyebilirsiniz. 4K ve HDR çözünürlüğü ile öğrenciler keyifli bir video izleme deneyimi yaşayabilir. Sisteme yüklediğiniz videolarınız şifre ile güvence altına alınabilir. Web sitenizi yetkilendirip sizin izniniz dışında kimsenin ulaşmamasını sağlayabilirsiniz. Site içi VİMEO embed video çözümü ile kararlı bir çözüm sunan, kullanıcısına oldukça avantajlı video yayın kalitesi sunar. Yönetimi tamamen öğretmende ve öğrencide olan çok katılımcılı ekran paylaşımlı embed chat programı ile öğrencilere interaktif alanda çözümler üretir.

(https://i.ibb.co/W5Y0fqt/1.png)

Uzaktan eğitim sistemi yazılımı hakkında detaylı bilgi almak için web sitemizi kullanabilirsiniz. Web sitemize ulaşmak için E-uzaktan.com bağlantı adresini kullanabilirsiniz.  Uzaktan eğitim sistemi konusunda sektörün öncü firmasıyız. Her geçen gün yenilenen teknoloji ile sistemlerimizi güncellemekteyiz. Sizlere daha iyi hizmet verebilmek için sektörde meydana gelen değişiklikleri ve yenilikleri takip edip sistemimiz içine entegre ediyoruz. Alanında uzman olan ekibimizle müşteri memnuniyet ilkesinden taviz vermeden hizmet vermeye devam ediyoruz. Ürün ve hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. Uzaktan eğitim yazılımları hakkında aklınıza takılanları, merak ettiklerinizi ve sormak istediklerinizi bize aşağıdaki linkten ulaşıp sorabilirsiniz. Sistem ve çalışma detayı hakkında bilgiyi sitemizde yer alan yazı dizilerinde bulabilirsiniz.  Uzaktan eğitim yazılımı temin etmek ve ürün sipariş etmek için hemen siz de web sitemizden bize ulaşıp ürün ve hizmetlerimizi inceleyin.

https://www.e-uzaktan.com (https://www.e-uzaktan.com/)